Polmone Turismo Verde
Vakantieappartementen in een rustieke boerderij in UmbriŽ
De vier appartementen

 

Onze appartementen:                    Simpatica    Biblioteca    Camino    Cinema

Hoofdpagina  Prijzen  Faciliteiten  Ligging  Foto's  Reserveren  Contact


Terras Simpatica
Simpatica (begane grond, 2 personen)

Simpatica (2 kamers) is vroeger een van de koeienstallen geweest. Het heeft een gezellige, ruime woonkamer met comfortabele zithoek en houtkachel, een eethoek en openslaande deuren naar het overdekte terras. Grenzend aan de woonkamer is de open, eenvoudig ingerichte keuken, een badkamer met douche en toilet en een stijlvolle slaapkamer met lits-jumeaux.
meer informatie


Terras Biblioteca
Biblioteca (begane grond, 5 personen)

Biblioteca (3 kamers) heeft een zeer ruime huiskamer met openslaande deuren die u uitzicht bieden op de schitterende heuvels die het huis omringen. De woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van een eenvoudige keuken. Er zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.
meer informatie


Opgang Camino
Camino (1e verdieping, 4 personen)

Camino (3 kamers) geeft u een indruk hoe de contadini (boeren) in vroeger tijden leefden. Een grote schouw is het centrale punt in de cucina (woonkeuken). De keuken is eenvoudig en zo origineel mogelijk gehouden. Het appartement heeft twee zeer ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.
meer informatie


Opgang Cinema
Cinema (1e verdieping, 4 personen)

Cinema (3 kamers) was vroeger de slaapgelegenheid van de boerenfamilie die ooit op Polmone heeft gewoond. Het appartement is gezellig en comfortabel ingericht en heeft een filmisch uitzicht op de steeds in kleur en schaduw veranderende rondomliggende heuvels en dalen. Cinema is gelegen op het Noorden en heeft een groot terras ťn balkon met 's zomers voldoende zon- en schaduwmogelijkheden.
meer informatie


Uitzicht Cinema


Uitzicht Camino


Uitzicht Simpatica


Uitzicht Biblioteca

.

Rozemiek Zwager
Voc. Polmone, 4 - 05010 San Venanzo (TR) - Italië
tel: 0039-075875556 - mobiel: 0039-3497293816
Voor informatie of boekingen via e-mail: info@polmone.org