Polmone Turismo Verde
Vakantieappartementen in een rustieke boerderij in UmbriŽ
Wat kunt u bij ons verwachten

 

Onze appartementen:                    Simpatica    Biblioteca    Camino    Cinema

 

Hoofdpagina  Appartementen  Prijzen  Faciliteiten  Ligging  Foto's  Reserveren  Contact
Ondergaande zon

De appartementen zijn voorzien van comfortabel meubilair en tuinmeubilair en er is een volledig ingerichte keuken met voldoende serviesgoed. Elk appartement heeft een houtkachel met voldoende  capaciteit om in de winter het woongedeelte aangenaam warm te stoken. Er is wifi en een gezamenlijk te gebruiken wasmachine.

Alle appartementen zijn aan verschillende zijdes van de boerderij gesitueerd. Dat betekent voor u veel privacy, want uw directe buren zitten om de hoek en de zijden van de boerderij zijn 10 en 20 meter lang.

Er is een biologische moestuin met allerlei verse groentes en kruiden zoals bijvoorbeeld tomaten, courgettes, rozemarijn, salie en basilicum.

 Een zwembad als een romeins bad

Het zwembad ligt buiten gehoorsafstand van de appartementen. In het midden- en hoogseizoen is het zwembad geopend.

Iedere oude boerderij in UmbriŽ heeft zijn eigen buiten-houtoven. Deze oven werd vroeger gebruikt om brood in te bakken. De winkels waren immers ver weg en graan had elke boerenfamilie wel in huis. Wij hebben de oorspronkelijke oven kunnen handhaven. Tegenwoordig gebruiken we de oven niet meer om brood in te bakken, maar stoken we hem nog wel regelmatig op om samen pizza's te bakken.

De sfeer op Polmone is gemoedelijk en persoonlijk. Wij wonen ook op het landgoed en proberen uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.Een van onze gasten helpt met het oogsten van de courgettes


Uitzicht
Nico en RoosNico maakt een rondje met de kinderen


Uitzicht
Eťn van de twee katten, MickeyOnze twee honden Luna en KikiDe voormalige houtoven gebruiken we nu als pizzaoven

 
.

Rozemiek Zwager
Voc. Polmone, 4 - 05010 San Venanzo (TR) - Italië
tel: 0039-075875556 - mobiel: 0039-3497293816
Voor informatie of boekingen via e-mail: info@polmone.org