Polmone Turismo Verde
Vakantieappartementen in een rustieke boerderij in UmbriŽ

 

English       Deutsch       Italiano

Appartementen  Prijzen  Faciliteiten  Ligging  Foto's  Reserveren  Contact

Polmone Turismo Verde
Polmone Turismo Verde

Polmone is een mooi gerestaureerd rustiek boerenhuis uit eind 1800 met vier zeer ruime appartementen, die alle een schitterend uitzicht bieden op het heuvelachtige en weidse landschap van UmbriŽ. UmbriŽ is de provincie van de Etrusken en wordt ook wel het groene hart van ItaliŽ genoemd. Het heeft een landschap met adembenemende vergezichten, waar bossen, weilanden, zonnebloemvelden, olijfboomgaarden en wijnbouw elkaar afwisselen. U kunt er kennismaken met de authentieke Umbrische keuken en genieten van de rust rond het huis. Ook kunt u uitstapjes maken naar tal van schilderachtige dorpjes en steden met vele Etruskische kunstschatten.


Uitzicht
Uitzicht

Polmone betekent: de long. Het huis is letterlijk een long: een plaats waar u weer op adem kunt komen. Het huis is gelegen op een heuvel met rondom prachtig uitzicht over de schitterende dalen. Het dichtstbijzijnde huis ligt op de volgende heuvel (ongeveer 700 meter verderop) en het dichtstbijzijnde gehuchtje, Pornello, ligt op 4 kilometer afstand van Polmone. Polmone bereikt u via een onverharde weg (3 km).


Uitzicht
Uitzicht vanuit een appartement

Elk appartement heeft zijn Ďeigení terras met elk een specifiek uitzicht op de Umbrische heuvels. Rondom het huis is voldoende speelruimte voor kinderen en er is een zwembad. Verder kunnen ze heerlijk ravotten in de bossen en onderaan de heuvel wat stroompjes opzoeken. De tuin van Polmone is dť plek voor birdwatching. In de directe omgeving kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden en het is ideaal om te fietsen en te mountainbiken. Een bergverzet is dan wel onontbeerlijk. Verder kunt u met de auto schitterende rondritten maken in de omgeving. Vlakbij Polmone ligt 'La Scarzuola', een klooster ooit gesticht door Franciscus van Assisi en in de 50-er jaren aangekocht door Tomaso Buzzi, een zeer excentrieke italiaanse architect. Tomaso Buzzi heeft van 'La Scarzuola' een zogenaamde ideale stad gemaakt, die de moeite waard is om te bezoeken.


Zwembad
Zwembad


Uitzicht
Panorama gezien vanaf Polmone


La Scarzuola
La ScarzuolaDe hop

.

Rozemiek Zwager
Voc. Polmone, 4 - 05010 San Venanzo (TR) - Italië
tel: 0039-075875556 - mobiel: 0039-3497293816
Informatie of boekingen: info@polmone.org

2015award winner gold


eXTReMe Tracker