Wie gehen wir mit Korona um?

Wat zijn de gevolgen van de corona restricties voor het plannen van je vakantie in Italië bij Polmone Turismo Verde

Het nieuwe vakantie seizoen is in aantocht en wij snappen dat je je eerst goed wilt informeren over de corona restricties in Italië voordat je een vakantie gaat boeken bij ons.
Op deze pagina kun je lezen wat de actuele situatie in Italië en specifiek in Umbrië is met betrekking tot corona. Deze pagina wordt dus regelmatig geupdate.
Vervolgens kun je hier lezen hoe wij omgaan met je reservering als je door corona verhinderd bent om te komen.
Tenslotte vertel ik op deze pagina hoe wij ervoor zorgen dat jij veilig op vakantie kunt komen bij Polmone Turismo Verde.

Uitgebreide annuleringsvoorwaarden

Wij begrijpen dat het vanwege de huidige corona pandemie lastig is om een vakantie te plannen. Om de onzekerheid bij het boeken te verminderen, hebben we voor het seizoen 2021 onze annuleringsvoorwaarden tijdelijk uitgebreid voor de volgende situaties:

  • het Ministerie van Buitenlandse Zaken in het thuisland van jouw woonplaats of in Italië geeft korter dan 2 weken voor aankomst een negatief reisadvies voor de regio Umbrië in Italië. Negatief reisadvies wil zeggen “reizen niet toegestaan”
  • één of meerdere mensen van het reisgezelschap vertoont ziekteverschijnselen horend bij Covid-19 en is daarvoor positief getest.

In die gevallen:

  • Kan je reservering 1 keer omgeboekt worden naar een later moment in 2021. De reisdatum kan dus kosteloos gewijzigd worden. Je aanbetaling gaat hierdoor niet verloren.
  • Wanneer het niet mogelijk is om op een later moment in 2021 te komen, krijg je je aanbetaling teruggestort.

Op reserveringen die om andere redenen geannuleerd worden, zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden normaal van toepassing. Vergeet dus niet een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wat doen wij zodat jij veilig op vakantie bent bij ons

  • Bij ons heb je een eigen autonoom appartement, een eigen terras aan één zijde van het huis, dus maximale mogelijkheden om afstand te houden
  • Overal waar je iets moet aanraken wat de andere bezoekers van Polmone ook kunnen aanraken hangen desinfecterende handgels. Bijvoorbeeld bij de toegangspoort, voor de ruimte waar de gezamenlijke wasmachine staat en naast alle deuren van de appartementen. Wij vragen onze gasten vriendelijk deze ook steeds te gebruiken.
  • In de appartementen is er handzeep aanwezig.
  • Bij de schoonmaak van de appartementen gebruiken we virusdodende schoonmaakmiddelen.
  • Alle linnengoed wassen we minimaal op 60 graden en we strijken de lakens.
  • Bij gezamenlijke activiteiten zorgen we ervoor dat iedereen minimaal 1 meter (Italiaanse eis) afstand kan houden.

Reisinformatie voor Nederlanders

Tenslotte raden we je aan om vooral de Website der nationalen Regierung in de gaten te houden. Je kunt ook de reisapp van het ministerie van Buitenlandse Zaken downloaden. En op de Website der ANWB kun je ook goede informatie vinden. Verder zal ik bij elke verandering de informatie op deze pagina actualiseren.