Vakantie boeken op een coronaproof plek in Umbrië

Boek je vakantie op een coronaproof plek in Umbrie

Een coronaproof vakantie boeken op een unieke plek in Umbrië

Ben jij al heel lang op zoek naar een appartement dat je kunt boeken op dat ene heel speciale plekje? Zo'n plekje boven op een berg met enorme vergezichten die je je dagelijkse beslommeringen laten vergeten. Een plek waar je het ritme van de natuur weer ervaart waardoor je alles los kunt laten. Kortom een plek om weer op adem te komen.

Wil jij echt weg van de drukte van mensen die allemaal haast hebben? Even helemaal geen verkeer horen en heerlijk je mobiele telefoon uitzetten? En dan de weldadige rust ervaren van stilte om je heen, waardoor je wel de geluiden van de natuur weer hoort. Kwetterende vogeltjes, loeiende koeien en af en toe een blaffend hert of een knorrend everzwijn!

En wil jij lekker op jezelf kunnen zijn? Gewoon je eigen gang gaan en heerlijk je eigen dingen doen? Natuurlijk met de zekerheid dat jouw plekje coronaproof is?

//www.polmone.org/wp-content/uploads/2020/05/Coronaproof-vakantie-boeken-umbrie-rust.jpg

Een authentieke plek waar je jezelf kunt zijn

Bij ons op Polmone voel je de weldadige rust van stilte om je heen. Je vindt er geen materiële luxe. Hier vind je de luxe van eenvoud, echtheid, stilte, vrijheid en menselijke warmte.

Noem het het Polmone effect. Ik heb het bijna dertig jaar geleden zelf zo ervaren. Ik hoefde alleen maar op het stoepje van het appartement Biblioteca te gaan zitten en het dal in te staren. Meteen voelde ik alles van me afglijden en dacht ik de hele vakantie niet meer aan mijn hectische baan in Nederland. Dit wilden we anderen ook laten ervaren. Polmone is daarom een plek geworden waar al veel mensen tot zichzelf zijn gekomen. Een authentieke plek waar je jezelf mag en kan zijn. Je kunt op jezelf zijn, maar ook met anderen als je dat wilt.

Veel privacy en ook andere mensen tegenkomen

Coronaproof vakantie in Umbrië

In de door ons zelf gerestaureerde rustieke boerderij uit eind 1800 bevinden zich 4 appartementen. Elk appartement is zeer ruim en sfeervol ingericht. De landelijke ligging zorgt voor een schitterend uitzicht op het heuvelachtige en weidse landschap van Umbrië. De boerderij ligt namelijk bovenop een heuvel in het enorme dal van de rivier de Fersinone. Elk appartement ligt aan een van de vier zijdes van de oude boerderij. Zo heeft iedereen zijn privacy en kun je toch andere mensen tegenkomen op het terrein van bijna 1 hectare. Door de privé ligging van elk appartement kun je hier je coronaproof vakantie boeken. Je vindt bij Polmone rust, ruimte en een authentieke sfeer. Het is persoonlijk en kleinschalig. Een ultiem thuiskomen op deze bijzondere plek waar je echt jezelf kunt zijn.

Ervaringen van andere gasten

Rust en hartelijke gastvrijheid

Gun jezelf de luxe van een vakantie in één van onze vier gezellige appartementen! Vele gasten zijn jou al voorgegaan. Hier is een kleine impressie van hun ervaringen:

“Wat een plek. Wat een rust. Wat een leuk huis. Wat een hartelijke gastvrijheid. Jullie horen het. In al onze reizen naar Italië hebben we het nog nooit zo goed getroffen. Alles kwam samen. We willen jullie hiervoor danken. We zeggen het voort.”

en:

“Jullie vroegen naar het unieke van Polmone en we zeiden: de rust, het uitzicht. Maar waar het echt om gaat is jullie innemendheid en hartelijkheid. Dat is uniek.”

De vier landelijk gelegen appartementen op een heuvel in Umbrie

Small-scale holiday with Dutch people
Coronaproof vakantie plekinUmbrië voor 2 personen

Simpatica

An attractive apartment for 2 people

The attractive holiday apartment Simpatica (45m2) was one of the cowsheds of the former Polmone farm.
This two room vacation apartment is on the ground floor.
You enter a cozy, spacious living room with a comfortable sitting area and wood-burning stove, a dining area and doors to the covered terrace.
Adjacent to the living room you will find the open, simply furnished kitchen, a bathroom with shower and toilet and a stylish bedroom with twin beds.

Knowing more

Coronaproof vakantie plek in Umbrië voor 5 personen

Biblioteca

An authentic child-friendly apartment for 2 to 5 people

Biblioteca (66m2) with Simpatica was one of the cowsheds of the former Polmone farm.
This three room vacation apartment is on the ground floor.
You enter a very spacious living room with doors that offer a view of the beautiful hills around.
The living room is tastefully decorated and equipped with a simple kitchen.
There are two spacious bedrooms and a bathroom with shower and toilet.

Knowing more

Coronaproof appartement in Umbrië boeken voor 5 personen

Camino

A rustic apartment in Umbria for 2 to 5 people

Camino (66m2) was part of the home of the former Polmone farmhouse. It gives an idea of how the farmers (contadini) lived in ancient times.
This attractive three-room vacation apartment is on the first floor.
A large fireplace is the central point in the kitchen (cucina).
The kitchen is kept simple and as original as possible.
The apartment has two very spacious bedrooms and a bathroom with shower and toilet.

Knowing more

Coronaproof vakantie boeken in Umbrië in een appartement met 360 graden uitzicht

Cinema

An apartment with breathtaking views for 2 to 4 people

Cinema (70 m2) used to be the sleeping accommodation of the peasant family that once lived in Polmone.
The three room holiday apartment is on the first floor.
It is pleasantly and comfortably furnished and has a cinematic view of the surrounding hills and valleys that are constantly changing in color and shade.
The apartment has two bedrooms and a bathroom with shower and toilet.

Knowing more