Chi siamo

Siamo Sylvia e William, i nuovi proprietari di Polmone Turismo Verde.

In ons vorige leven waren we beiden werkzaam in de  immer hectische luchtvaart branche. Door een speling van het lot kwamen we hier terecht en we zijn nu na een jaar nog steeds aan 'het landen'.
Polmone is een magische plek, dat zal iedereen die er ooit is geweest beamen.  Het ligt op een heuvel en rondom kijk je het dal in waar koeien grazen en regelmatig everzwijnen voorbij komen. Je waant je in een paradijs, de rust van de omgeving daalt op je neer en je kunt niet anders dan meegaan in die rust. Elk van de vier appartementen is warm ingericht en verwelkomt je met een huiselijke sfeer. Een perfecte uitvalsbasis voor....helemaal niets!  Maar dat zou oneerlijk zijn voor Umbrië, ook wel de groene long van Italië genoemd. Deze provincie vraagt erom  ontdekt te worden, vraagt erom  geproefd te worden. De Umbrische keuken is eenvoudig maar elegant en erg smaakvol, net als haar wijnen. Haar steden zijn compact, nuchter en welkom. In Umbria voel je je geen toerist maar een gast.
.
//www.polmone.org/wp-content/uploads/2022/08/thumbnail_IMG_9003.jpg

Cosa stai cercando in vacanza

Wat je ook wilt gaan doen op je vakantie in Italie, een plek waar je je thuis voelt is heel belangrijk. Polmone is zo'n plek. Een heerlijke uitvalsbasis voor een stevige wandeling, stedentrip of een bezoek aan je nieuwe favoriete restaurant. Of, wat veel gasten ook doen, lekker hier blijven en relaxen bij het zwembad met een goed boek. Polmone zal je alle stress doen vergeten en je bijblijven als die prachtige plek waar je helemaal niets hoefde en waar je heerlijk kon ontspannen. Zo hebben wij Polmone in elk geval ervaren tijdens onze frequente bezoeken, en de kans om hier ons leven voort te zetten was voor ons een lot uit de loterij!
Sole al Polmone Turismo Verde, appartamenti per vacanze in Umbria

Un posto per riprendere il fiato

Dit gevoel willen we anderen ook laten ervaren. Polmone is  een plek waar al veel mensen tot zichzelf zijn gekomen. Waar je een begin kunt maken om een andere wending aan je leven te geven zoals bij ons is gebeurd. Een authentieke plek waar je jezelf mag en kan zijn!

//www.polmone.org/wp-content/uploads/2022/08/thumbnail_IMG_0671.jpg

Ospitalità informale

Al Polmone vivi un'ospitalità informale. E se ci saranno abbastanza ospiti, accenderemo il forno a legna per farvi gustare l'ormai famosa pizza Polmone.

Lo vuoi anche tu? Nella parte inferiore di questa pagina puoi vedere se c'è ancora un appartamento disponibile per te.

Solo un'altra serata di pizza in piena estate

Una destinazione di vacanza sostenibile

Polmone non è solo un bel posto in mezzo a una collina, è anche un luogo in gran parte autosufficiente. Sul tetto sono presenti 34 pannelli solari ed è presente una pompa di calore. Gli scaldacqua solari aiutano con l'acqua calda della doccia e la deliziosa acqua potabile proviene da un pozzo privato profondo 128 metri sotto casa.
L'ultima installazione è una stazione di ricarica trifase Wallbox Copper SB con la quale possiamo agevolare anche gli ospiti con un'auto elettrica. In questo modo, Polmone cerca di lasciare un'impronta di CO2 il più piccola possibile.

//www.polmone.org/wp-content/uploads/2022/08/thumbnail_IMG_0642-2.jpg

Vivere al ritmo della natura

Zelfs in het laagseizoen, nog druk bezig,  voornamelijk alleen,  kunnen we intens genieten van de kleine en grote dingen om en rond ons huis. In de ochtend wakker worden met nevel in het dal van de regenbui van de dag ervoor. Het bezige gezoem van vele bijen die de kleine gele bloempjes bezoeken die in de ochtenduren speciaal voor ze gaan openstaan. Een nieuwsgierig vosje dat over het nog natte grasveld loopt en het gekwetter van vele vogels die de dag aankondigen. In de avond de steeds weer andere zonsondergang en de mooie witte Chianina koeien die soms weken lang rond Polmone grazen en dan weer voor enige tijd van grasveld veranderen. En in de nacht is er de enorm heldere sterrenhemel waarbij je zelfs al met het blote oog diverse sterrennevels kunt zien.

//www.polmone.org/wp-content/uploads/2022/08/5e61dc22-d1b2-44dd-b234-4cc4bff00dd7.jpg

Lo vuoi anche tu?

Quindi vedi se c'è ancora un appartamento disponibile per te

Check-in:

Partenza il:

[string_chosen_admin_search_type]

Numero di alloggi:

adulti:

bambini:

 

 

Ricerca in corso ...

×
Alloggio 1

Alloggio 2

Alloggio 3

Alloggio 4

Alloggio 5

Inserisci i tuoi dati

buono

Se hai un codice coupon inseriscilo nel campo sottostante e fai clic su applica.

 

 

Caricamento riepilogo...

 

Termini e condizioni

Non ci sono gateway di pagamento attivi. Attiva almeno un gateway di pagamento nelle impostazioni di HBook (HBook > Pagamento).

Elaborazione in corso ...